Energiek Brabant

Energiek Brabant

Massage

 Waarom een rug of nek-/ schouder massage?
  • Om circulatie in de spieren te stimuleren
  • De kans op klachten te verkleinen
  • Ontwatering van vermoeide spieren
  • De stofwisseling van de spieren
  • Hersteld de normale toestand van de spieren
  • Lichamelijke en geestelijke conditie van de mens bevorderen
  • De conditie op peil te houden
  • De herstelfase van een spier zal door massage verkort worden
Massage onderrug:
Klachten van de onder rug komen zeer vaak voor en worden veelal veroorzaakt door overbelasting. Maar ook beklemming van de zenuwbanen kan een oorzaak zijn. Vaak herkent men deze klachten door een pijnlijke bil, vaak straalt de pijn door naar het been.
Een intensieve rugmassage kan enorm verlichten. door spanning of druk uit te oefenen op de spieren, worden deze los gemasseerd, de doorbloeding gestimuleerd en de verzamelde afvalstoffen worden afgevoerd. Dit kan soms pijnlijk zijn, maar heeft uiteindelijk een ontspannend effect.Nek-/schouder massage:
In deze tijd zitten we veel achter de computer, in de auto en we werken vaak onder hoge (prestatie) druk van onszelf en onze omgeving. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten zoals vastzittende schouders, nekpijn, hoofdpijn, een muisarm.
Een nek-/ schouder massage helpt uw gestreste spieren weer te ontspannen en te normaliseren. Het verlicht de pijnen maakt bewegen weer gemakkelijker. Daarnaast is het fysiek niet alleen zeer ontspannend, het brengt ook geestelijke rust.
Dit resulteert in een totale balans van lichaam en geest.

Prijzen Rug nek schouder
30 minuten: 29 Euro
45 minuten: 37 Euro
60 minuten: 48 Euro
Voor wie is sportmassage bedoeld?

Een mooie definitie van sportmassage is:
"Het toepassen van een aantal handgrepen op een lichaamsdeel van een gezonde sporter, met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of eventuele nadelige gevolgen van zijn/haar sport beoefening weg te nemen."

Wanneer sportmassage?
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Het effect hiervan is psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel , laat dit effect het lichaam ook sneller herstellen. De stofwisseling wordt positief beïnvloed. Hierdoor herstelt men sneller waardoor u weer sneller een bepaalde prestatie levert.

Voor wie is sportmassage bedoeld?
Sportmassage is bedoeld voor alle sporters, zowel de recreatieve sporter als de sporter die zijn sport op hoger niveau beoefent. Ook als er geen klachten zijn, is een bezoek aan de sportmasseur zinvol. Gerichte massages verbeteren het functioneren van de spieren. verbetert door gerichte massages. Eventuele blessures herstellen sneller en beter . Verder zullen nieuwe aandoeningen minder snel optreden door een verbeterde spierfunctie en een verbeterd lichaamsgevoel.

Prijzen sportmassage
30 minuten: 29 Euro
45 minuten: 37 Euro
60 minuten: 48 Euro

Wat is een energiek massage?
Is een combinatie van sportmassage en energetische massage.
Een uniek concept als specialisatie van Berry.
Spier gerelateerde klachten worden aangepakt, en daarna krijgt u een energetische massage op rug, benen, voeten en hoofd.

Deze massage richt zich op het losmaken van blokkades in het lichaam.
Zo wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt.
Vooral in onze huidige , drukke maatschappij kan onze Energiek massage helpen om te ontspannen en minder stress te ervaren.

Prijs Energiek massage
60-75 minuten 58 Euro

Waar helpt deze massage tegen?
Is een massage met warme (kruiden) olie. Afgestemd op de behoefte van de cliënt kan deze stevig, energetisch of op de lymfebanen worden uitgevoerd. Ook een combinatie is mogelijk.
Spierklachten worden aangepakt en deze massage heeft een zuiverend en voedend effect op het lichaam.
Tevens heeft het een zeer ontspannen effect op het mentale vlak en stimuleert het de levensenergie.

Prijs oliemassage
60-75 minuten 58 Euro

Onze massage's komen niet in aanmerking voor vergoeding van een ziektekosteverzekeraar