Energiek Brabant

Energiek Brabant

Onze experts

Maak kennis met onze experts!

 Helma van Nieuwenhuijsen van Iersel

Helma van Nieuwenhuijsen van Iersel

Natuurgeneeskundige | +316 536 065 33
Fijn je te ontmoeten! Mijn naam is Helma van Iersel, samen met mijn man Berry werk ik met veel passie en plezier in onze praktijk. Na jaren werkzaam geweest te zijn als persoonlijk begeleider van mensen met aangeboren en niet aangeboren hersenletsel, heb ik besloten om in 2014 helemaal te gaan voor onze praktijk. Sindsdien ben ik hiervoor fulltime beschikbaar. De zorg blijft zeker trekken, vandaar dat ik vanuit onze praktijk coaching in de vorm van lezingen en trainingen verzorg. Ook zal ik per maart 2017 mensen middels dagbesteding gaan begeleiden in ons Holistisch centrum. Ik heb in 20o8 mijn diploma voor Voetreflexzonetherapie behaald, waarna nog diverse specialisaties , zoals de Oncoreflex. Hiermee kan ik op verantwoorde wijze een goede ondersteuning bieden aan de regulieren behandelingen van cliënten met Kanker. Samen met mijn man heb ik ook een twee jarige beroepsopleiding Ayurveda afgerond. Deze leef en geneeswijze uit India, nemen wij mee als onderdeel van onze behandelingen.
Berry van Nieuwenhuijsen

Berry van Nieuwenhuijsen

Natuurgeneeskundige | +316 106 013 13
Mijn naam is Berry van Nieuwenhuijsen. Nadat ik mijn opleiding Sportmassage had afgerond, ben ik samen met mijn vrouw onze praktijk Energiekveghel begonnen. Dankzij de tevredenheid van onze klanten, zijn wij langzamerhand een begrip geworden in Veghel. Na de sportmassage ben ik diverse specialisaties gaan volgen zoals Triggerpoint en de Dorn methode. Hierdoor werden mijn behandelingen steeds breder. Samen met mijn vrouw heb ik de beroepsopleiding Ayurveda gevolgd. Hierin werd voor mij duidelijk dat het energetisch werken een belangrijke plaats binnen mijn behandelingen ging innemen. Ik bemerk dat de klanten op de combinatie van sportmassage en energetisch masseren positief reageren. Ik heb de opleiding tot E.E.N therapie gevolgd en ben nu begonnen aan de opleiding Acupunctuur. Hiermee zal ik me met mijn ervaring richten op de gezondheid, psyché en welzijn van de cliënt.
Hetty Keulemans

Hetty Keulemans

Schoonheidsspecialiste | +316 525 229 28
Ik ben Hetty Keulemans, al 30 jaar schoonheidsspecialiste en bijna vitaliteitscoach. Ik werk met het mooie merk Neoderma. Dit is op een natuurlijke basis en geeft fantastische resultaten voor iedere huid en ieder huidprobleem.
Wordt jij onze nieuwe collega!!

Wordt jij onze nieuwe collega!!

Ruimte te huur
Voor info Bel Helma 06-53606533 of stuur ons een berichtje via info@energiek-brabant.nl
Debby van Berkel-Marinus

Debby van Berkel-Marinus

Yoga docent
Debby van Berkel-Marinus heeft een brede kennis opgebouwd door middel van sporten. Ze heeft altijd gesport zoals Capoeira,tai bo, aerobics, powerpump, etc etc… eigenlijk altijd bezig geweest met sport (ook les gegeven) maar door een ongeluk kwam daar abrupt een einde aan. Waarbij zij een whiplash heeft opgelopen en haar sport niet meer kon beoefenen. Na een langdurig herstel kwam ze in aanraking met Hans het Hart van de yogaopleiding de Blikopener te Tilburg. Waarbij zij haar diploma tot yogadocente heeft behaald. Zij is ook gespecialiseerd in stoelyoga voor ouderen en mensen met een beperking.